Virtuoos Zink Gold - 90 Caps - Vitamines & Mineralen - Voedingssupplementen voor sporters

Virtuoos Zink Gold - 90 Caps

Prijs: €13,50 Beschikbaarop werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Tijdelijk uitverkocht

Als (top)sporter streef je ernaar om elke dag het beste uit jezelf te halen. Dit betekent dat training, rust en voeding perfect op elkaar moeten worden afgestemd. Voeding levert de bouwstoffen en energie die nodig zijn voor topprestaties, en voorziet je van essentiële vitamines en mineralen.

Een belangrijk mineraal dat hierbij niet mag ontbreken, is zink. Dit micronutriënt speelt een cruciale rol in diverse lichaamsprocessen en is van belang voor iedereen, ongeacht je niveau van fysieke activiteit.

De Rol van Zink in Je Lichaam

Zink is betrokken bij de opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten en eiwitten. Het speelt een sleutelrol in celvernieuwing en fungeert als een krachtige antioxidant. Voor sporters biedt zink specifieke voordelen:

• Krachtsporters: Zink helpt bij de opbouw van lichaamseiwit en draagt bij aan een normaal testosterongehalte in het bloed, wat cruciaal is voor spiergroei en krachtontwikkeling.
• Duursporters: Voor duursporters ondersteunt zink het immuunsysteem en draagt het bij aan een normaal koolhydraat- en zuur-basemetabolisme, wat helpt bij langdurige energieproductie.
• Algemene Prestaties: Sporters in verschillende disciplines, van wedstrijdsporten tot denksporten, profiteren van zink’s bijdrage aan een goede concentratie en mentale scherpte.

Zink Gold: Speciaal Voor Sporters

Zink Gold van Virtuoos is ontworpen met de specifieke behoeften van (top)sporters in gedachten. Het supplement is afgestemd op de richtlijnen van NOC*NSF Team Voeding en het Olympisch panel, zodat je zowel tijdens je trainingen als bij toernooien en wedstrijden optimaal voorbereid bent.

Waarom Kiezen voor Zink Gold?

• Ondersteunt het Immuunsysteem: Zink Gold biedt een waardevolle aanvulling op je dagelijkse zinkinname, wat essentieel is voor het behoud van een sterk immuunsysteem, vooral tijdens intensieve trainingsperioden en reizen.
• Optimale Formulering: Het supplement is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van (top)sporters en helpt je om het meeste uit je trainingen en wedstrijden te halen.

Geadviseerd Gebruik

Neem dagelijks 1 capsule Zink Gold met een ruime hoeveelheid water, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Deze eenvoudige stap kan een aanzienlijke bijdrage leveren aan je algehele sportieve prestaties en gezondheid.

Ingrediënten: Aardappelzetmeel (vulstof), hypromellose(capsulehuls), mineraal, magnesiumstearaat (anti-adhesie), zonnebloemolie (flowverbeteraar)

Allergie informatie: Dit product is vrij van bekende allergenen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Samenstelling per dagdosering (1 vegetarische capsule)
Ingrediënt Hoeveelheid  %RI
 Zink (als sulfaat) 15 mg 150%
 RI = Referentie inname

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl