Virtuoos Vitamine C1000 Gold - 90 Caps - Vitamines & Mineralen - Voedingssupplementen voor sporters

Virtuoos Vitamine C1000 Gold - 90 Caps

Prijs: €20,50 Beschikbaarop werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Tijdelijk uitverkocht

Vitamine C, of ascorbinezuur, is een essentiële vitamine die een sleutelrol speelt in talrijke lichaamsprocessen en bijdraagt aan je algehele gezondheid. Deze veelzijdige vitamine biedt cruciale voordelen:

• Verbeterde IJzeropname: Vitamine C bevordert de opname van plantaardig ijzer, wat essentieel is voor effectief zuurstoftransport en een gezond bloedbeeld.
• Antioxidant Bescherming: Het neutraliseert vrije radicalen en beschermt je cellen tegen oxidatieve schade, wat belangrijk is voor je algehele gezondheid en veroudering.
• Bescherming Tegen Externe Invloeden: Het biedt een buffer tegen schadelijke invloeden zoals vervuiling en UV-straling.
• Ondersteuning van Collageenproductie: Vitamine C speelt een sleutelrol in de opbouw van collageen, een belangrijk eiwit voor de gezondheid van je huid, botten en gewrichten.
• Helpt Bij Energietransformatie: Het ondersteunt de energieproductie en helpt vermoeidheid te verminderen, waardoor je je energieker voelt.

Vitamine C in Je Voeding

Je vindt vitamine C in overvloed in groenten en fruit. Met een gevarieerde voeding is doorgaans voldoende vitamine C aanwezig om aan je dagelijkse behoeften te voldoen. Echter, voor sporters die hun lichaam intensief belasten, kan een extra vitamine C-supplement waardevolle ondersteuning bieden.

Voordelen van Vitamine C voor Sporters

Voor sporters biedt vitamine C specifieke voordelen:

• Ondersteuning van de Weerstand: Het versterkt je immuunsysteem, vooral tijdens en na zware fysieke inspanning, waardoor je sneller herstelt.
• Bescherming in Koude Omstandigheden: Het helpt je weerstand te behouden tijdens de herfst- en wintermaanden of in koude klimaten.
• Ondersteuning bij Intense Fysieke Activiteit: Extra waardevol tijdens zware trainings- en wedstrijdperioden, internationale reizen, en bij blootstelling aan schadelijke stoffen zoals smog en UV-straling.
• Verbeterde IJzeropname: Het bevordert de opname van plantaardig ijzer, wat belangrijk is voor de aanmaak van rode bloedcellen en zuurstoftransport. Dit is vooral nuttig voor vegetariërs en mensen die weinig vlees eten.

Vitamine C en Hoogtestages

Tijdens hoogtestages, waarbij de luchtdruk lager is en er minder zuurstof beschikbaar is, verhoogt je lichaam de productie van rode bloedcellen. Vitamine C speelt hierbij een ondersteunende rol door de opname van ijzer te verbeteren, wat helpt bij deze verhoogde productie van rode bloedcellen.

Ingrediënten: Vitamine, hypromellose (capsulehuls), zonnebloemolie (flowverbeteraar), silicium oxide (anti-klontermiddel), titaniumdioxide (kleurstof capsulehuls)

Allergie informatie: Dit product is vrij van bekende allergenen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Samenstelling per  dagdosering (1 capsule)
Ingrediënt Hoeveelheid  %RI
Vitamine C 1000 mg 1250%
 RI = Referentie inname

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl