Virtuoos Cafeïne Gold 50 mg - 90 Caps - Vitamines & Mineralen - Voedingssupplementen voor sporters

Virtuoos Cafeïne Gold 50 mg - 90 Caps

Prijs: €17,95 Beschikbaarop werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Tijdelijk uitverkocht

Cafeïne is een krachtige, natuurlijke stimulant die voorkomt in een breed scala aan planten zoals koffiebonen, cacaobonen en theebladeren. Het is wereldwijd bekend en populair vanwege zijn vermogen om de alertheid te verhogen en vermoeidheid te verminderen. Cafeïne Gold 50 mg biedt cafeïne in zijn meest effectieve vorm: cafeïne anhydraat.

Verbeter Je Prestaties

Cafeïne Gold 50 mg is bijzonder effectief wanneer ingenomen vóór fysieke activiteiten zoals trainingen of wedstrijden. Het helpt sporters door:

    •    Vermoeidheid te Reduceren: Cafeïne kan helpen om vermoeidheidsgevoelens te verminderen, waardoor je langer op een hoog niveau kunt presteren¹.
    •    Uithoudingsvermogen te Verhogen: Door het verbeteren van je uithoudingsvermogen, kan cafeïne je helpen om het meeste uit je trainingen en wedstrijden te halen¹.
    •    Concentratie en Alertheid te Verhogen: Cafeïne bevordert een verbeterde mentale focus en alertheid, wat cruciaal is voor optimale sportprestaties¹.

Voordelen van Cafeïne Gold 50 mg

Met Cafeïne Gold 50 mg krijg je een consistente en precieze dosering cafeïne, zonder de variabiliteit en bitterheid van koffie. De tabletvorm maakt het eenvoudig om de exacte hoeveelheid cafeïne die je nodig hebt in te nemen en biedt een handige oplossing zonder de ongewenste smaak van cafeïne in andere vormen.

Aanbevolen Gebruik

Voor optimale resultaten, neem 2 tot 6 vegetarische capsules met een ruime hoeveelheid water, 30 tot 60 minuten voor je inspanning. De aanbevolen dosering is 3-6 mg cafeïne per kilogram lichaamsgewicht. Begin met 1-2 capsules en pas de dosis aan op basis van je persoonlijke behoeften en reacties. We raden af om doses boven de 6 mg per kilogram lichaamsgewicht te nemen, aangezien deze geen extra voordelen bieden.

Cafeïne en Slaap

Houd er rekening mee dat cafeïne je slaap kan beïnvloeden. Als je gevoelig bent voor slaapstoornissen, let dan op je cafeïne-inname en de timing ervan om negatieve effecten op je nachtrust te vermijden.

¹ Gezondheidsclaims in afwachting van Europese goedkeuring. Gunstige effecten worden behaald bij een minimale inname van 75 mg cafeïne.

Ingrediënten: Aardappelzetmeel (vulstof),hypromellose (capsulehuls),cafeïne anhydraat, magnesiumstearaat (anti-adhesie), zonnebloemolie (flowverbeteraar), titaniumdioxide (kleurstof capsulehuls).

Allergie informatie: Dit product is vrij van bekende allergenen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Samenstelling per vegetarische capsule
Ingrediënt Hoeveelheid  %RI
Cafeïne  50 mg  *
 RI = Referentie inname
* RI niet bepaald

 

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl