Virtuoos B12 Gold - 90 Caps - Vitamines & Mineralen - Voedingssupplementen voor sporters

Virtuoos B12 Gold - 90 Caps

Prijs: €29,50 Beschikbaarop werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Tijdelijk uitverkocht

Of je nu duursport, teamsport of explosieve krachtsport beoefent, voldoende vitamine B12 is essentieel voor elke sporter. Deze vitamine speelt een cruciale rol in het ondersteunen van de productie van rode bloedcellen, wat onmisbaar is voor een effectief zuurstoftransport naar je spieren. Dit bevordert zowel je energielevels als je vermogen om vermoeidheid te verminderen, wat cruciaal is voor optimale sportprestaties.

De Rol van Vitamine B12

Vitamine B12 ondersteunt verschillende belangrijke processen in je lichaam:

• Oxygenatie en Energie: Vitamine B12 is betrokken bij de productie van rode bloedcellen, die zuurstof door je lichaam transporteren. Dit helpt je energieniveau op peil te houden en vermoeidheid te verminderen, essentieel voor intensieve training en sportprestaties.
• Stofwisseling: Het speelt een rol in de stofwisselingsprocessen die voedsel omzetten in bruikbare energie. Deze energie is noodzakelijk voor alle lichaamsfuncties, inclusief je sportieve prestaties.
• Celgroei en Herstel: Vitamine B12 helpt bij celgroei en weefselherstel, versterkt je concentratievermogen en ondersteunt je immuunsysteem.

Voeding en Vitamine B12

Vitamine B12 komt voornamelijk voor in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel. Voor vegetariërs en veganisten kan het moeilijk zijn om voldoende vitamine B12 uit voeding te halen. Veganisten, die geen dierlijke producten consumeren, wordt vaak aangeraden extra vitamine B12 in te nemen. Het lichaam heeft ook Intrinsic Factor nodig, een eiwit dat in de maag wordt aangemaakt, voor een effectieve opname van vitamine B12 in de dunne darm. Een goed functionerende maag is dus cruciaal voor een optimale opname.

Virtuoos B12 Gold

Virtuoos B12 Gold biedt een hoge dosis vitamine B12 in de goed opneembare vorm van methylcobalamine. Dit supplement bevat het gepatenteerde ingrediënt BioPerine, dat de opname van vitamine B12 door het lichaam optimaliseert. Voor sporters die naast hun voeding behoefte hebben aan extra vitamine B12, is B12 Gold een uitstekende keuze.

Geadviseerd Gebruik

Neem dagelijks 1 capsule met een ruime hoeveelheid water, bij voorkeur tijdens een maaltijd, om de opname te optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat je voldoende vitamine B12 binnenkrijgt om je sportieve prestaties te ondersteunen en je algehele gezondheid te bevorderen.

Ingrediënten: Aardappelzetmeel (vulstof), hypromellose (capsulehuls), Magnesiumstearaat (anti-adhesie), Bioperine®, zonnebloemolie (flowverbeteraar), methylcobalamine 100% B12, titaniumdioxide (kleurstof capsulehuls).

Aanvullende informatie: Dit product is vrij van bekende allergenen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Samenstelling per dagdosering (1 vegetarische capsule)
Ingrediënt Hoeveelheid  %RI
Vitamine B12 (Methylcobalamine) 500 μg 20000%
BioPerine® 5 mg  
 RI = Referentie inname
* RI niet bepaald

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Tags:

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl